Bij stress is de natuur je beste medicijn!! Je ontspant, slaapt beter en maakt geluksstofjes aan. Daarom is het belangrijk om zoveel mogelijk buiten te zijn. Wij helpen daarbij met heel veel leuke en geweldige activiteiten, die je écht niet wil missen!

Groepswandelingen

Stress-Meester organiseert regelmatig groepswandelingen op de mooiste plekjes in de natuur. We wandelen, leggen nieuwe contacten, doen ademhalings- en ontspanningsoefeningen en indien mogelijk een ontspannende meditatie midden in de natuur.

Om de natuur te bedanken voor haar helende werking, doen we ook iets terug. Tijdens de wandeling onttroepen we: plastic flesjes, tasjes, blikjes… De natuur blij en jij ook!!

Groepsmiddagen

Naast wandelingen, organiseren we ook andere activiteiten in de natuur. We gaan dieren helpen of aan de slag in een voedselbos, organiseren wildplukwandelingen, of bouwen een tiny house.

Kamperen

Op de mooiste plekken in de natuur gaan we kamperen. We genieten, ontspannen, onttroepen de natuur, gaan gezellig aan de bbq en het kampvuur. Leren leuke nieuwe mensen kennen, doen bewegings- en ontspanningsoefeningen, mediteren en krijgen nieuwe inzichten. Sta je al te springen om mee te doen??

Individuele wandelcoaching

Wil je individuele wandelcoaching dan kan dit ook. Neem dan via onderstaand contactformulier contact op.

Meer informatie

Heb jij nou ook zo enorm veel zin gekregen om mee te doen aan (één) onze geweldige activiteiten?? Dat snappen wij helemaal!

Neem dan gauw contact op via onderstaand contactformulier!